Гост Милан Марић

Милан Марић је један од најпопуларнијих и најзапосленијих глумаца млађе генерације.

У дану када је имао лет за Словенију где спрема нову позоришну представу, Марић је желео да снима интервју на Доњем Калемегдану где најрадије проводи време у паузама између пословних обавеза.

Уз опаску да га често бркају са имењацима и да добија питања о томе како је било глумити у филму "Ране" или учествовати у "Великом брату" али да ипак ништа не замера новинарима осим текстова у којима су се бавили његовим емотивним животом, Милан Марић је радо говорио о улогама које су обележиле његову каријеру, о снимању филма "Довлатов" у Русији где је тумачио главну улогу иако никада пре тога није учио руски језик, о лику Чедомира Јовановића кога је играо у серији "Породица" али и о његовој породици у којој се нико није бавио послом за који се определио и о предрасудама које су имали да глума не може да се упише без везе, што је демантовао уписом на ФДУ из првог покушаја.

Било је речи и о улози Томе Здравковића, али и о личним плановима, о друштвеној одговорности која му је важна и жељи да помогне отварање институције за лечење зависника од опијата као циљу који је поставио пред себе.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво