Љубомора - здрава или нездрава емоција?

Здрава дружења у РТС ординацији се настављају, а ове недеље вас очекују пролоћене, психолошке и теме у вези са здрављем коже. Јавне личности и психолог ће разјаснити када је љубомора у вези лоша и штетна и како би је требало контролисати. Тема дугог блока биће ожиљци, а дерматолог ће објаснити како се могу уклонити. Ускоро ће баште бити пуне поврћа, зато ће нас нутрициониста научити које поврће треба кувати, а које јести сирово.

У првом делу емисије "Моја борба“ гости ће бити певачица Гоца Тржан, глумац Милан Калинић и психолог и психотерапеут Марија Петорвић. Они ће говорити о својим искуствима са љубомором, како су се борили са њом, али и који су то знаци који указују на озбиљан проблем и патолошке аспекте љубоморе.

У "Ординацији“ ће бити речи о ожиљицима. Дерматолог проф. др Душан Шкиљевић ће разјанити какви типови ожиљака постоје, како се могу уклонити, али и како их треба неговати и третирати у почетној фази.

Последњи блок емисије "Храна као лек“ биће посвећен поврћу с обзиром на то да долази пролеће. Нутрициониста Ана Тодоровић ће објаснити које је поврће боље и здравије јести сирово, а које је боље јести термички обрађено.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Недељом у 14 сати на РТС1 публика већ седму годину заредом даје поверење гостима Марије Поповић и њеној јединственој емисији која је посвећена здрављу. У сваком издању емисије, на занимљиве начине сазнајемо како да га очувамо и унапредимо, а о важним темама говоре реномирани лекари, фармацеути, нутриционисти и други доказани стручњаци као и јавне личности, које својим примером опомињу или преносе сопствена искуства. [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено