Љубомора - здрава или нездрава емоција?

Здрава дружења у РТС ординацији се настављају, а ове недеље вас очекују пролоћене, психолошке и теме у вези са здрављем коже. Јавне личности и психолог ће разјаснити када је љубомора у вези лоша и штетна и како би је требало контролисати. Тема дугог блока биће ожиљци, а дерматолог ће објаснити како се могу уклонити. Ускоро ће баште бити пуне поврћа, зато ће нас нутрициониста научити које поврће треба кувати, а које јести сирово.

У првом делу емисије "Моја борба“ гости ће бити певачица Гоца Тржан, глумац Милан Калинић и психолог и психотерапеут Марија Петорвић. Они ће говорити о својим искуствима са љубомором, како су се борили са њом, али и који су то знаци који указују на озбиљан проблем и патолошке аспекте љубоморе.

У "Ординацији“ ће бити речи о ожиљицима. Дерматолог проф. др Душан Шкиљевић ће разјанити какви типови ожиљака постоје, како се могу уклонити, али и како их треба неговати и третирати у почетној фази.

Последњи блок емисије "Храна као лек“ биће посвећен поврћу с обзиром на то да долази пролеће. Нутрициониста Ана Тодоровић ће објаснити које је поврће боље и здравије јести сирово, а које је боље јести термички обрађено.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво