Свадба из мог краја

Кристина Ђорђевић и Мирослав Митић из околине Владичиног Хана, учесници су последње епизоде овогодишњег серијала "Свадба из мог краја".

Трагајући за младим, заљубљеним паровима, који ни у новом добу нису заборавили значај традиције и древних обичаја свог краја, екипа ове емисије запутила се ка југу Србије - у Пчињски округ. Тамо смо упознали двоје младих и образованих људи, који желе да изговоре судбоносно да и да врло брзо прошире породицу. Такође, одлучили су да живе у свом родном крају а већ увелико зидају и нови породични дом...

Колико је младиној породици било тешко да своју Кристину пусте из родног дома, говори и чињеница да су јабуку толико добро и високо везали да ни најјача младожењина "артиљерија“ није успела да сломи воћку и обори је на земљу. Упркос овом малом пеху, сватови су ипак радо и уз весеље примљени у двориште младине породичне куће...

Младожењина мајка повела је и "свекрвино" коло, чувено на југу Србије. Уследили су потом и бројни други обичаји, који красе овај крај Србије од давнина и на које породице Ђорђевић и Митић нису заборавиле.

Кроз последњу овогодишњу епизоду ТВ серијала "Свадба из мог краја", провешће нас глумица Мирка Васиљевић, уз позив свима који ове године планирају да организују свадбено весеље по старим обичајима - да се пријаве путем профила ове емисије на друштвеним мрежама.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено