Кухиња мога краја

Од Љиљане Васковић из Лончаника сазнаћемо колико је изазован живот жене лађара будући да је она годинама била највећи стуб породице па је не само углавном сама одржавала домаћинство, већ и васпитавала наследнике па није чудо што је ћерка сматра изузетно храбром и пожртвованом мајком али и супругом.

Посета Убу показаће се посебно занимљивом, нарочито због посете чувеном Музеју фудбала.

Седам нових домаћица из различитих крајева Србије кренуло је на још једно узбудљиво гастро путовање. Сваке недеље нека од њих ће не само представити кулинарске специјалитете, обичаје и знаменитости свога краја, већ се исто тако уверити и у лепоте других крајева Србије.

Као и до сада, само и искључиво од гласова самих учесница зависи која ће се на крају окитити титулом нове краљице Кухиње мога краја и добити чек на 200.000 динара намењен управо најбољој.

У потрагу за најукуснијим специјалитетима Србије ускоро крећу: Бисерка Чобанов из села Велебит код Кањиже, Снежана Јовановић из Дероња код Оџака, Љиљана Васковић из Лончаника код Уба, Рисима Вучићевић из села Опарић код Рековца, Марина Гагић из села Мађере код Ражња, Горица Маринковић из Бистрице, надомак Петровца на Млави и Мара Ћуић из Путинаца код Руме.

 

 

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено