Бубиша Симић и његових 99

Без Бубише Симића џез у Србији не може ни да се замисли, као ни Биг Бенд РТС-a. Џезер, диригент, композитор Војислав Бубиша Симић је напунио 99 година и ексклузивно за Културни дневник говори о џезу и свира џез.

Уочи Светског дана позоришта, гост Културног дневника је глумац Недим Незировић. О позоришту и о својим актуелним улогама, говори један од најтраженијих глумаца млађе генерације. На Коларцу почиње 51. Међународно такмичење музичке омладине. У Мајнхајму су, у оквиру пројекта ''Синтопија'', свој рад ''Радикална интимност'' приказали редитељ Влатко Илић и визуелни уметник Војислав Клачар. Из Рима стиже извештај о представљању италијанског издања књиге ''Уна'' Моме Капора. У Југословенској кинотеци се одржава Фестивал индијског филма, и то у години у којој се широм света обележава његова стогодишњица. У емисији и о другим догађајима из културе.

Уредник Снежана Стаменковић Јојић

Монтажер Бранислав Поповић

Реализатор Сања Реџић

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво