Фудбал - Кв. за ЕП 2023: Црна Гора - Србија

Фудбалери наше али и црногорске репрезентације очекују дуел другог кола квалификација за европско првенство у победничком расположењу.

Србија је била боља од Литваније 2-0 док су Црногорци на гостовању победили Бугарску 1-0.Ти резултати дају још већи значај утакмици која се игра у понедељак у Подгорици од 20.45.

Селектор Стојковић је изјавио да је задовољан и резултатом али и игром својих изабраника против Литванија. Било је ту и нових имена попут Самарџића, Ераковића и Јовељића али ипак највише су показали стари асови попут Тадића, Митровића, Костића.  Ипак у понедељак их очекује много тежи задатак. Црногорци су квалитетнији од Литванаца а многи су део своје каријере провели у нашој лиги тако да добро познају све наше играче. И атмосфера на стадиону биће специфична тако да је осим техничко тактичке припреме потребна и психолошка стабилност  играча.  Реално Србија појединачно има јачу екипу у свим линијама тима, али ће своје слабости Црногорци покушати да надоместе трчањем и великом борбеношћу.

Ко буде бољи остаће на првој позицији у групи.

Утакмица Црна Гора-Србија игра се у понедељак од 20.45. Директан пренос је на нашем првом програму а коментатор је Александар Стојановић.

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено