Менопауза

Здраво недељно поподне у РТС ординацији доноси три нове занимљиве приче. Познате даме ће отворено говорити о климаксу и како су у њега ушле, а све важно о терпији у менопаузи разјасниће гинеколог. Централна тема биће посвећена здрављу зуба, тачније цистама које се могу јавити на корену зуба. За крај једна корисна прича- фармацеут ће показати како се може направити домаћи дезодоранс код кућ

У првом делу емисије "Моја борба“ биће речи о климаксу. Певачица Гоца Лазаревић и глумица Сузана Петричевић ће искрено испричати како су поднеле тегобе које овај период живота доноси, када су ушле у менопаузу и шта им је помогло. Све одговоре у вези са терапијом и хормонима даће гинеколог проф. др Ана Митровић Јовановић из ГАК-а "Народни фронт“.

У "Ординацији“ вас очекује стоматолошка тема - цисте на корену зуба. Стоматолог и орални хирирг др Ивона Бјењаш разјасниће када се цисте на зубу јављају, какве симптоме доносе, али и како се лече. Биће речи и о томе да ли се и какоовај проблем може спречити.

У рубрици "Корисно“ ћемо припремати домаћи дезодоранс који се може направити и код куће и то од састојака које свако може набавити. Како се то ради показаће Маријана Милосављевић, фармацеут и специјалиста козметологије.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Недељом у 14 сати на РТС1 публика већ седму годину заредом даје поверење гостима Марије Поповић и њеној јединственој емисији која је посвећена здрављу. У сваком издању емисије, на занимљиве начине сазнајемо како да га очувамо и унапредимо, а о важним темама говоре реномирани лекари, фармацеути, нутриционисти и други доказани стручњаци као и јавне личности, које својим примером опомињу или преносе сопствена искуства. [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено