Чувајмо локално

Кажу, ваше је да одаберете крај, а тамо ће вас сачекати љубазни домаћини, специјалитети домаће кухиње и за неке можда неоткривени делови Србије, бисери нетакнуте природе.

Како да сачувамо оно што имамо а локално да постане глобално у овој емисији Знања имања говоре:

Драган Игић из села Рсовце са Старе планине, обновио породично газдинство и сада према госте из целог света.

Млади брачни пар Спасићи, открили село Славиње и заљубили се, данас ту љубав деле са другима.

Ивана Антонијевић, директорка Регионалне развојне агенције "Браничево Подунавље", о свим укусима успеха и како је заживела апликација "локални залогај".

Љубиша и Зорица Ђорић, рекордери у искориштености ваучера на Старој планини.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се