Мило, Јаков, Андрија - ко ће бити председник Црне Горе

Шта ће да пресуди на председничким изборима у Црној Гори

Три дана пред председничке изборе у Црној Гори извесно је да имамо три кандидата који имају реалне шансе да победе у председничкој трци - Мило Ђукановић, Јаков Милатовић и Андрија Мандић, три кандидата који немају никакве шансе за то - Драгиња Станковић Вуксановић, Горан Даниловић и Јован Радуловић и један који је негде између ове две групе: Алекса Бечић. О тактикама, кампањама, политикама, о томе шта би могло да одлучи изборе у Црној Гори говори прича Око магазина.

Цвет у руци и концерт Драгана Стојнића у дому синдиката - тако је за даме некада изгледао 8. март. Шансона на српски начин - тако би се могла описати музика Драгана Стојнића. Највећи српски шансоњер умро је пре тачно 20 година. О Драгану Стојнићу за Око магазин говорила су нека од највећих имена српске и југословенске музике која такође дуго нису с нама - Корнелије Ковач, Војкан Борисављевић, Зафир Хаџиманов, и песник, Стојнићев пријатељ Милан Шевић. На њих и на Драгана Стојнића подсећа нас прича Око магазина.

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво