Читај ми!

Није салаш на продају

Дедовина Милице Крчадинац је стара преко 150 година. То је запуштени салаш надомак Панчева. За укупно 4 дана радова ће са екипом серијала и својим пријатељима пробати немогуће. Буквално немогуће.

Обнова ове дедовине требало би да се заврши тачно на двадесетогодишњицу смрти Милана, оца наше домаћице. То је било његово омиљено место, а отац је у аманет својој ћерки оставио да поново оживи ово место.

Салаш је после смрти оца и баке уступљен на коришћење, јер породица у том тренутку није имала ни снаге ни воље да нешто уради. Данас је он у несхватљиво лошем стању, а да се обнови са 6 просечних плата (колико серијал Моја дедовина доноси домаћинима) делује као сулуда идеја.

Од почетка ове епизоде су се дешавале чудне ствари. Од тога да је Милица тврдила давно да ће јој у обнови помоћи неко чије је име на слово М (појавила се Моја дедовина са Миланом - имењаком њеног покојног оца), па до тога да су на њеној моби (поред пријатеља, родбине и кумова) и физички радници из Бангладеша (који су на плаћеном раду у Србији), да је банатско блато "заробило" раднике и све који помажу тог дана на салашу, па нису могли кући, па до тога да се салаш усред емисије умало није срушио!

Гледајте у петак увече још једну епизоду која поручује да су чуда могућа и да поново: Кућа није на продају!

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије