Читај ми!

Моја дедовина

Дедовина на обронцима Голије није на продају!

Село Рудно (изнад Рашке) на око 100km од Краљева.

Можда је необично за радњу једне емисије да се млада докторка (самохрана мајка) вратила у дедино село да ради у амбуланти, да дедовину обнавља за двогодишњег сина, а да се кућа налази у дивљини без пута, али ова епизода је управо о томе.

У кућу нико није ушао неколико година, па су екипу сачекали незвани гости. Понестала је радна снага, па је ТВ екипа била приморана да сама заврши грађевинске радове.

Било је још неких детаља - комби је клизао низ ливаду, овце се погубиле по шумама. Радило се до три ноћу. Возило се кроз блато и гудуре, намештај носио тракторима са ланцима, бежало од града, склањало од пљуска, а радило без престанка.

Сазнаћемо и ко из ТВ екипе емисије Моја дедовина зна да ради са струјом, ко уме да кречи, ко монтира плоче, а ко намештај? Има ли оних који умеју да беотнирају, ко познаје радове са дрветом а ко зна да ради фасаду?

Задатак је био да један дечак има своју дедовину и зато је то била борба до последњег атома снаге.

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије