Штитећи природу, штитимо себе

Да би сачували добар квалитет земљишта, воде и ваздуха и поправили тамо где смо - одговорност мора да прихвати и пољопривреда.

Производња биолошки вредне хране тражи подршку и произвођача и потрошача и наравно државе. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Вера Лукић из Тубравича - зашто је њена шарена тезга - запажена на пијаци?

Гордана и Милован Тешановић шта очекују од пројекта Еко лице Мионице.

Никола Бобић како је оплеменио Рамски рит па се поноси кромпиром.

Миља Обрадовић из Подбукова како са породицом и комшијама гости путнике намернике који поштују природу.

Лазар Дејановић, село Госпођинци зашто је важно да учи шпартање дигиталним алатима..

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом