Велика илузија - Холивуд, диве и преваре

Отелотворио је лик тајкуна у истоименој серији приказаној на РТС-у, у којој се вратио примарном послу. Пред њим су и нови редитељски изазови. У "Крупном плану" Велике илузије је Драган Бјелогрлић.

Иако биоскопи још увек не раде, настављамо са препорукама свежих филмова и серија доступних за гледање на стриминг платформама.

Из Нетфликсове понуде стигао је "Холивуд" који исписује историју послератног филмског гламура с краја 40-година прошлог века оживљавајући ликове моћних продуцената, презрених жена и афроамеричких глумаца. Из прошлости идемо у садашњост доносећи причу о славном енглеском музичару и фронтмену групе "Оејзис" Лијаму Галагеру.

Из ракруса филмског критичара Драгана Јовићевића анализирамо црну комедију која је овог пролећа стигла на ХБО "Лоше образовање" са Хјуом Џекменом и Алисон Џени, базирану на истинитој причи о највећој финансијској превари у државном школоству у америчкој историји.

У част јубиларног 90. рођендана каубоја челичног погледа Кинта Иствуда 31. маја, "Премотавање" нас подсећа на једну од највећих и најблиставијих каријера у историји светског филма.

У "Контраплану" ове недеље најпознатија британска оперска звезда Кетрин Џенкинс која је остварила једну од улога у филму "Минамата" сниманом у Србији.

Аутор и уредник: Сандра Перовић

Сарадници: Јелена Царевић, Селина Ловрен Аксентић, Зоран Јанковић

Реализација: Јована Филиповић, Светлана Перовић

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије