Знање имање

Зима је време да се уз трпезу и плодове нашег рада, преиспитамо где смо успешни, а где грешимо? Да направимо планове за следећи циклус и нешто научимо.

Екипа Знања имања обишла је домаћине, предавања о поврћу и органској производњи и питали смо:

- Зорана Петрова из Вршца - Зашто је важно да поштујемо законе природе?
- Африма Асанија - Шта је кувао за Новака Ђоковића?
- Биљану Пауновић - Колики је пут до заштите географског порекла?
- Браћу Стојшић - Да ли је породични подрум у Гудурици изазов за њихову будућност?

Уредник: Јасмина Никитовић Стојишић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом