Знање имање

Србија је земља великих могућности за производњу биолошки вредне хране и, као и за развој сеоског еко-етно туризма.

У данашњој емисији Знање имање упознаћете Ацу Томовића који је остао без посла, па данас подно Јелице чува нашу генетику. Ђорђа Соковића који улаже знање у развој породичног газдинства, и Николину из Београда, професорку књижевности која је живот у граду заменила за живот на селу.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом