Знање имање

Природни услови, знање, вештине произвођача и познавање тржишта одређују успешност производње.

Некада се квалитет на светској трпези мерио у односу на шљиву чачанку, брескву грочанску, малину ариљску, купус футошки и кромпир из Ивањице.

Помало трапаво чувамо углед дарова наше климе и географије. Већ дуго чекамо да држава направи рејонизацију и посебно стимулише културе где најбоље успевају. Радује да се кромпир пробудио на падинама јавора што даје могућност да расута села не угасе огњиште.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом