Знање имање

Породични бизнис може да ојача породицу и покрене здраву економију.

Посао у оквиру  домаћинства негује принципе опште добробити и ствара добру базу за следећу генерацију, препознаје и запошљава различите могућности укућана у пољопривреди. На традицији уз нове технологије  производи се биолошки вредна храна са могућношчу да се легално продаје у сопственом дворишту - што даје велику шансу породичном бизнису.

У овом издању Знања имања пробамо најбољи кулен са сајма у Ердевику код породице Лемаић. Уз овај специјалитет иду вина Срема и зато смо обишли винограде и подруме Тривановића из Шида и Мрђанина из Сремских Карловаца. 
 
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари. Јелена Вукобрат и Наташа Тодоровић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом