Знање имање

Знање имање ове недеље истржује могућности за производњу и пласман органске хране у Србији.

Бавимо се системом крава - теле који одговара принципима органске производње меса. Будући да је наш караван застао у Вршцу питамо се и да ли је вински туризам одржива прича овог краја.

Уз вино се на трпези сеоског домаћинства најбоље слаже домаћа, биолошки вредна храна.

Видећемо и шта се може очекивати од новог Закона о ПИО пољопривредника.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом