Студио 3

Писмо једне девојке која тражи смртну казну за свог оца отвара Студио3.

Она тражи смрт за оца који јој је убио мајку да не би до краја живота живела у страху. Она тврди да држава не уме да се избори са проблемом насиља према женама а ми питамо да ли је у праву. Сваке године, у породичном насиљу, око осамдесеторо деце остане без мајке. Гост на ову тему је Мехо Омеровић.

Оно о чему се ћити јесте да најмање 50 хиљада људи у Србији ради а не прима плату. Зашто то раде? Од чега живе? Годинама чекају свој минималац који вероватно никада неће добити. Ипак, и даље уредно долазе на свој посао и обављају своје задатке. Од економске, добијамо тему о достојанству човека и његовим основним правима. На ову тему говори новинарка Биљана Степановић.

Оно што нас занима јесте да ли је шећер најмасовнији убица модерног света. Годишње поједемо 40 килограма шећера, бар половину тога, верујући да једемо слано. Да ли је шећер крив за рак, Алцхајмера, за брже старење. На ову тему говори проф. др Бранко Јаковљевић.

Писмо себи писала је Бојана Лекић.

Студио 3 Студио 3

Autor:
Славко Белеслин, Наташа Миљковић и Маја Николић

Емисија за оне којима телевизор није склониште од живота. О чему се прича, о чему се ћути, отварамо интриге и тајне које нас занимају. Политика је само последица, наша тема је живот. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара