Студио 3

Ове недеље Србија је жалила за радницима који су погинули у Сибиру. Они су радили за пет долара по сату што нас је довело до теме о цени радне снаге у Србији.

Доктори овде могу само да сањању о заради од пет долара на сат а председник државе зарађује колико и радник у америчком фаст фуду.

На CNN смо рекламирани као земља јефтине радне снаге. Да ли је то добро и за кога? О томе говори професор Миодраг Зец.

Оно о чему се ћути јесте алкохолизам код жена. Све је више мама које пију, све више факултетски образованих и све више њих одлази на лечење. Како је вино постало женски седатив и да ли је терет живота постао претежак за данашње жене. О томе зашто жене пију и зашто то раде кришом говори докорка Татјана Ђурић.

На дан заљубљених нас занима шта је остало од љубави за цео живот. Некада су се завети давали заувек и трајало је до смрти. Разговарали смо са људима који су седам деценијама у браку, како су успели, како су се чували и може ли се волети и када тог неког више нема.. О томе шта нам је остало о љубави говори Мирјана Бобић Мојсиловић.

Писмо себи писала је глумица Горица Поповић.

 

Студио 3 Студио 3

Autor:
Славко Белеслин, Наташа Миљковић и Маја Николић

Емисија за оне којима телевизор није склониште од живота. О чему се прича, о чему се ћути, отварамо интриге и тајне које нас занимају. Политика је само последица, наша тема је живот. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара