Нови почетак 3 - Породица Ћосовић из Лазарева код Зрењанина

Седма епизода трећег циклуса националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак", посвећена је акцији помоћи и подршке породици Ћосовић из околине Зрењанина.

Ћосовићи живе као подстанари у месту Лазарево већ неколико година са двојицом синова, Лазаром од три и Стефаном старим годину дана а са њима живи и ћерка из Драганиног првог брака, Ђурђина.

Маштају о сопственом послу за супругу Драгану, која има жељу да производи аронију и да по специјалној традиционалној рецептури прави здраве и укусне производе.

Вукашин, као стуб породице, жели да напусти посао где ради за минималну плату и да оснује сопствену фирму за вулканизерске услуге. Тај посао би му, верује, омогућио довољно прихода за бољи живот породице.

Водитељка Марија Вељковић помоћиће им, заједно са стручним тимом пројекта "Нови почетак", да изаберу најбољи могући породични објекат, у селима у околини Зрењанина. Такође, помогли смо им и да остваре своје бизнис идеје које ће им  донети економску стабилност, те ће са много радости и лепих мислио о будућности започети нови живот, у сопственом дому.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво