РТС Ординација 6Ц-12.емисија

Позната глумица откриће како се дуго бори са проблемом дислексије, а логопед ће разјаснити како се овај проблем са читањем открива на време и на који се начин превазилази. Централна тема биће посвећена антиоксидантима, материјама које могу да утичу на стање имунитета.

У првом делу емисије "Моја борба" глумица Паулина Манов искрено ће говорити о својој борби са дислексијом, тешкоћама приликом читања. Објасниће како је проблем почео, како га је самостално покушала решити и како се припрема за улоге с обзиром на то да мора много да чита. Све о томе како се дислексија открива, како изгледа терапија и да ли се овај проблем код деце може спречити објасниће логопоред доц. др Неда Милошевић.

Централна тема "Ординација" биће посвећена антиоксидантима, материјама које могу да утичу на стање имунитета. Физиолог проф. др Дејан Чубрило разјаниће шта је оксидативни стрес, како се у њега улази, колико он штети здрављу, како антиоксиданти утичу на организам човека, где их има у храни, али и када не можемо да их унесемо у довољним количинама.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.
Редитељ је Ненад Кркелић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво