Знање имање-16.4.2023.

У овој емисији говоримо:

Доктор Лука Радоја - о симболици ускршњог јајета и његовој биолошкој вредности.

Сава Милашинов, сточар из Павлиша - зашто је још као дечак од деде тражио за поклон уместо бицикла овцу?

Дражен Пуповац - како и зашто се Гудурички виноград загледао у Далмацију?

Горан Гмијовић из села Кашевар код Блаца - како суву шљиву суши целе године и зашто нема конкуренцију.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом