Знање имање-11.2.2024.

Сваки крај у Србији препознатљив је по ономе што се у њему гаји и производи. У рејонизацији производње најважнија је организација и удруживање. О свему овоме у емисији Знање имање говоре:

Марко Марић, директор “Златиборског Еко-аграра - како окупити произвођаче једног краја под етикету ”добро са Златибора”.

Милош Зарић произвођач говеђе пршуте из Мачката - како бити добар међу најбољима.

Сара Милуновић из Београда - међу првима код нас почела са узгајањем микробиља.

Татјана Влашкалин из Новог Бечеја - о Бисерном острву, чаролији која још увек траје.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом