Читај ми!

Знање имање-3.7.2022.

Када смо одвојили природу од друштва, почели су да пате и друштво и природа. Зато морамо да саставимо покидане везе и у хармонији стварамо. Посебно храну али и све остало, водећи рачуна о датим могућностима, да не трошимо више него што нам припада. А природа нам даје простор за уживање, одмор и обнављање енергије.

О свему томе у овом издању Знања имања говоре:

- Суада Обрадовић из села Кравице код Братунца, производи биолошку вредну малину и купину, позната је по џемовима и вину.

- Александар Стевић, ужива и добронамерним људима открива дарове Дрине и шумовитих брда.
- Иван Мардић из околине Руме, апсолвент Пољопривредног факултета, спаја теорију и праксу. Производи тиквице екстра квалитета.

- Владан Синђић из Ужица, чува природу Златиборског округа и окупља екологе целе Србије.
- Др Милан Лукић, директор са стручњацима Института "Др Јосиф Панчић", иновацијама развија лековиту башту здравља, она негује и дарује знање скоро седам и по деценија.

Уредница: Јасмина Никитовић Стојичић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом