РТС Ординација 7Ц-3.емисија

У РТС ординацији очекују вас забавне и корисне приче. Познати глумац откриће како се годинама бори са желудачним тегобама, а гастроентеролог ће разјаснити како се ти проблеми превазилазе. У нашој апотеци ће фармацеут дати важне информације у вези са препаратима против несанице, а на крају ћете видети како се тренира дисање и схватити зашто је то корисно за здравље.

У првом делу емисије "Моја борба" о својим дугогодишњим тегобама ће говорити глумац Саша Јоксимовић. Проф. др Војислав Перишић, гастроентеролог, ће разјаснити зашто се дешавају болови, отежано варење, надимање, али и како се то може превазићи уз помоћ исхране и терапије.

У рубрици "Моја апотека" сазнаћете све важно у вези са производима који се користе против несанице - са чим треба бити врло обазрив, који су препарати безбедни, али и зашто је опасно узимати седативе на своју руку. Све одговоре даће магистар фармације Јована Смиљанић.

У "Ординацији" ћемо показати како се правилно дише и како се дисање тренира. Сазнаћете како је дисањем могуће побољшати варење, како да се уз помоћ правилног дисања опустите, успавате или разбудите. Све ће показати професор физичке културе Страхиња Кукић.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.
Редитељка је Татјана Симић.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено