Моја дедовина-11.емисија

Немања је наследио кућу родитеља његове мајке. Како је почела пандемија корона вируса он је решио да почне са остварењем свог сна - да од старе куће усред дивљине (надомак границе са Републиком Српском) направи дом у коме ће основати породицу и живети као у швајцарским планинама.

Немањини најбољи другари из Мокре Горе пратили су како он последњих десетак месеци покушава да од старе дедине куће зидане обичним блоковима направи сопственим рукама рај на земљи. Многи су му помагали. Млади момци који су од својих дедова научили многе занате почели су да стварају чудо, а када су увидели да радови застају, да снаге нема довољно, да се усељење "удаљава" били су одлучни да га без његовог знања пријаве за серијал "Моја дедовина".

За 4 дана и уз помоћ 6 просечних плата (колико серијал доноси домаћину) чека се усељење у модеран дом усред дивљине запада Србије.

Немања је потомак човека који је био медицински брат и помагао свима у овом прелепом крају, а његов унук је наставио да помаже свима, па се очекује моба (испомоћ) пријатеља и дан и ноћ - док се посао не заврши

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво