Нови почетак - 4. емисија

И актери четврте епизоде серијала одлучили су се за живот на селу

Млади брачни пар, Јанко Хрубик и Ана Торђански одлучили су да се врате на село, охрабрени подршком тима емисије "Нови почетак".

Јанко је управо завршио студије ветерине у Новом Саду. Своју изабраницу је упознао преко музике - он има рок бенд а она је вокални солиста. Иако су љубитељи потпуно различитих праваца, музика их је ипак спојила.

Супружници су изабрали да им ново пребивалиште буде у селу Арадац, код Зрењанина. Јанко је одрастао у том крају, а Ана је долазила из родног Зрењанина у посету баки јер је одатле пореклом њена мајка.

Водитељка Марија Вељковић је са тимом емисије "Нови почетак" пронашла три куће на продају у том крају, чија је вредност, по правилима серијала до 1.200.000 динара. Млади пар ће изабрати једну и са тим предлогом конкурисати код Министарства за бригу о селу Владе Републике Србије, за средства намењена за куповину куће са окућницом.

Велику добродошлицу пожелеће им локална средина у којој већину чине Словаци. Кроз емисију упознаћемо најстарији хармоникашки женски бенд "Мешкарке", као и бројне друге значајне личности овог малог, али живописног места у Војводини.

Жеља младог брачног пара да се баве пчеларством и да имају одгајивачницу паса. Емисија "Нови почетак" омогућиће да им се и ови животни планови остваре.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено