Нови почетак-20.емисија

Ивана и Бранко Милаковић из Косјерића, актери су завршне, 20. епизоде прве телевизијске сезоне серијала "Нови почетак".

Љубавна веза овог пара започела је у Косјерићу пре пет година, када се Ивана након развода првог брака са ћеркицом доселила у ово место. Запослила се и како каже - "тек када је била потпуно сигурна у Бранка", одлучила је да се уда за њега. Бранко је покушавао да живи на Малти, у Немачкој и Црној Гори али се увек враћао у родни крај - сваки пут све сигурнији да ће ту и остати. Водитељка Марија Вељковић сусрела се са овим паром у селу Росићи где су живели са његовим родитељима.

Тим стручних сарадника емисије "Нови почетак" је пронашао три породична објекта у општини Косјерић. Захваљујући донацији Министарства за бригу о селу, Ивани и Бранку преостало је само да изберу и одлуче у којој ће сеоској кући - сопственом дому, започети ново животно поглавље... Породица ће ускоро постати бројнија за још једног члана, чему се Милаковићи изузетно радују.

Марија им је помогла да изаберу кућу са адекватним, пространим околним земљиштем како би што успешније и брже имали свој засад малина. И то није све -, продукција емисије обезбедила је и за ову пододицу сву потребну пратећу опрему, која ће допринети обезбеђивању стабилних прихода породице од засада малина.

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!