Професионалци- Иво Андрић

Завршио је највише школе у области кулинарства. Усавршавао се код најпознатијих мајстора кулинарства у Италији, Француској и Шпанији.

Радио је у најпознатијим београдским ресторанима и хотелима. Био је шеф кухиње у хотелу Хајат. Добитник је више домаћих и међународних награда, међу којима и признања кулинарске федерације Италије за неговање традиције италијанске кухиње.

Међународни је судија за оцењивање квалитета хране и председник Асоцијације шефова кувара Србије.

Аутор емисије: Драган Станојевић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара