Нешто сасвим лично -Радмила Бакочевић

Познате личности говоре о себи, о томе како су почели да стварају, шта их је мотивисало и на који начин са позиције зрелих и остварених људи виде све оно што су постигли. Серијал "Нешто сасвим лично" је сниман 70-тих година.

У вечерашњој емисији гледаоци ће се упознати са првакињом Опере Народног позоришта у Београду и дивом која је својим гласом очарала публику широм света, Радмилом Бакочевић.

„Ништа у животу није остало тако дубоко у мени као детињство и то огромно богатство живота у природи, поред реке Белице", речи су којима Радмила Бакочевић започиње причу о свом детињству у Гучи, родитељима и школовању.

Како је девојка са кикицима, која је послушала оца и уписала Учитељску школу у Ужицу, дошла у Београд на омладинско такмичење где је освојила прву награду за певање, због чега је хтела да одустане од пријемног испита на Музичкој академији и ко је од тога одвратио......о томе и начину на који је градила своју импресивну каријеру, пред камерама Телевизије Београд, говорила је Радмила Бакочевић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се