Знање имање: Локално је глобално

Нема руралног развоја без локалне стратегије коју дефинише локална акциона група - Лаг или Агробизнис инкбатори.

Удруживањем јавног, цивилног и приватног сектора а сходно потенцијалима локалног становништва ради се на њиховом развоју и промоцији. Како то изгеда у Срему и Бачкој у овој емисији Знања имања говоре:

Стефан Филиповић повртар из Кузмина и апсолвент Пољопривредног факултета у Новом Саду - примена знања и дугорочно планирање увек дају резултате.

Милан Бисерчић, произвођач и члан Агробизнис инкубатора - шта значи бити део локалне породице.

Са Миланом Бисерчићем, произвођачем
Са Миланом Бисерчићем, произвођачем

Јулијан Колошњаји произвђач црвене паприке "роге" из Руског Крстура и члан удружења - о приносима и цени паприке коју добија произвођач и цени коју плаћа крајњи потрошач.

Са члановима Агробизнис инкубатора
Са члановима Агробизнис инкубатора

Бојан Ковач, директор Лага "Срце Бачке" - како повезати произвођача, прерађивача и тржиште.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

Са директором Агробизнис инкубатора Сремска Митровица
Са директором Агробизнис инкубатора Сремска Митровица
 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом