Знање имање: Знање и искуство

У свету који се брзо мења најбоље је ослонити се на знање и искуство - једино тада могу доћи резултати, зато на основу свог искуства и знања у овој емисији говоре:

Дарко Јевремовић, директор Института за воћарство у Чачку и стручњак за вирусе - како се определити за најбољу сорту шљиве.

Драгана Попов са директором Института за воћарство у Чачку
Драгана Попов са директором Института за воћарство у Чачку

Цане Јовановић из Збалаћа, 30 година у преради воћа и поврћа и познавалац тржишта - зашто волимо зимницу на рате.

Драгана Попов у расаднику Института
Драгана Попов у расаднику Института

Мирослав Поповић, ратар из Сонте о својим искуствима у регенеративној пољопривреди - која су улагања а какви приноси.

На фарми коза у селу Добрићево
На фарми коза у селу Добрићево

Стевица Деђански, председник удружења Винско село - када ће јужнобанатско вино добити ознаку географског порекла.

Љиљана М. Петровић на фарми
Љиљана М. Петровић на фарми

Горан Вељовић из Добрићева - из свог искуства и знања говори зашто је важна добробит животиња за врхунску производњу.

На Грожђенбалу у Вршцу
На Грожђенбалу у Вршцу

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом