Весело вече

Специјални гости овог издања играног ТВ програма "Весело вече", биће Биљана Јевтић и Александар Илић.

Поводом 100 година трајања и успеха Радио Београда, у продукцији Радио-телевизије Србије креиран је нови играни ТВ формат Забавног програма, посвећен богатој историји најстаријег електронског медија на Балкану и најлепшој народној музици.

Камиџорац је оставио пушење, Јоца спикер се ушинуо у теретани а Мома тонац је изгорео на сунцу. Сва тројица муку муче у живом радио преносу, а певачи им отказују гостовање у емисији. На сву срећу, секретарица програма Славица - успева да нађе госте...

Биљана Јевтић и Александар Илић,
Биљана Јевтић и Александар Илић, "Весело вече" РТС 1 субота 25. мај у 21 час

Уз подсећање на највеће хитове Биљане Јевтић и Александра Илића, сазнаћемо и занимљиве, мање познате податке из каријере овог естрадно-музичког и брачног пара.

Говорили су о развоју својих каријера и доприносу Радио Београда њиховим професионалним успесима, а открили су и мање познате податке о дешавањима током снимања њихових великих музичких хитова. Сазнаћете и зашто је Александар Илић поново пустио бркове, као и које је песме Биљана Јевтић певала на почетку каријере...

"Весело вече", специјални гости Биљана Јевтић и Александар Илић, субота 25. мај РТС 1

Уживање у музичким сегментима, употпуниће и најлепше народне песме у извођењу Драгане Мирковић, Снежане Ђуришић, Радише Урошевића, Сање Вучић, Ђорђа Чавића, Марка Гачића, а емитоваће се и стари снимци главних гостију емисије. По њиховој жељи, видећемо и стари снимак Славка Перовића, познатог певача забавне музике, као и мексиканских и староградских песама и романси.

Сценарио: Семир Гицић

Музички уредници емисије: Јована Дукић и Душан Шуклетовић

Сценограф: Мирјана Адрејевић

Костимогграф: Александра Александрић

Редитељ: Петар Станојловић

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије