РТС ординација: Како третирати убоде инсеката, опекотине и ране

Екипа РТС ординације чека вас и ове недеље са новим темама и занимљивим гостима. Сазнаћете како је певачица Биљана Сечивановић пребродила психолошки тешке тренутке, фармацеуткиња ће вас научити све важно у вези са коришћењем лекова против алергија и на крају ће дерматолошкиња објаснити како и чиме треба третирати ране, убоде инсеката и опекотине.

У првом делу емисије "Моја борба“ гошћа ће бити певачица Биљана Сечивановић. Она ће говорити о свим психолошким борбама које су се низале током живота, својим болестима, али и болестима најближих. Психолошкиња Сања Станић даће корисне савете о томе како се борити у тешким животним тренуцима.

"РТС ординација", Марија Поповић

Блок "Моја апотека“ биће посвећен препаратима против алергија. Фармацеуткиња Николина Скорупан ће разјаснити колико антихистаминика сме да се узме дневно, који спрејеви за нос могу да користе, али и како се правилно употребљавају пумпице за доње дисајне путеве.

У "Ординацији“ ће бити речи о ранама, опекотинама, али и убодима инсеката. Дерматолошкиња др Јелена Божић ће говорити о томе шта се сме ставити на убод инсекта, како се негују опекотине, када су опасне, када је потребно јавити се лекару, али и чиме треба испрати рану и намазати је како се не би десио неки проблем.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара