Водич за правилно заљубљивање

Прекидање љубавне везе може бити тешко. То је тема треће епизоде под називом "Прекид везе”.

Овде говоримо о  везама у којима су оба партнера толико различита да постоји мало заједничких контаката у којима недостаје љубави, нежности, инспирација, поштење, емотивна подршка. Зашто остајемо у оваквој вези а свесни смо да треба  да пронађемо излаз из ње, како да је, пре свега, препознамо; која је то веза у којој нисмо компатибилни са партнером – кључна су питања ове епизоде, у којој покушавамо да пронађемо одговор заједно са стручним сарадником емисије, психотерапеутом Бојаном Глушац.

Ранка Јакшић
Ранка Јакшић

Кроз кратке игране форме на духовит начин показаће нам глумци Душанка Стојановић и Слободан Бештић како се понашамо у љубавним везама. У овој епизоди учествују жене и мушкарци из различитих миљеа и доби износећи своја искуства. Они  говоре о томе шта, по њиховом мишљењу, "не штима" у савременим љубавним везама данас.

"Документарно-играна серија "Водич за правилно заљубљивање" има специфичан приступ теми о мушко- женским везама. Иако не даје инстант решења, она указује да је увек време за давање љубави и за  "отварање“, првенствено, према властитим емоцијама и потребама. Време је да престанемо да тражимо кривицу само у оном "другом" и да почнемо да мењамо себе да бисмо боље живели“ - каже уредник и сценартиста Ранка Јакшић.

Уредник и сценариста Ранка Јакшић

Редитељ Милутин Јовановић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво