Читај ми!

Око: Победа аргентинског Трампа, зашто га зову лудак

Хавијер Милеј, политички цунами у Аргентини

После рата Газа мора остати неподељена и заједно са Западном обалом мора бити под влашћу Палестинаца. Тако будућност виде амерички званичници, тачније државни секретар Ентони Блинкен. Али не и израелски премијер Бењамин Нетанијаху. "Цивилна власт која учи децу у школи да мрзи Израел не може да влада“, каже политичар кога у Израелу зову Биби. Истраживали смо шта се тренутно дешава у Гази, о чему расправља израелско друштво, и шта после рата.

Учинимо Аргентину поново великом, написао је Доналд Трамп честитајући Хавијеру Милеју победу на председничким изборима. Милеја означавају као аргентинског Трампа. Импусилван је, често не бира речи, као када је о папи увредљиво говорио због његових левичарских ставова. Рекао је да је папа, Аргентинац, "левичарски кучкин син".

Залаже се за слободно тржиште, жели да укине неколико министарстава, централну банку и уведе долар као валуту. Све то у земљи где је инфлација више од 140 одсто. У емисији погледајте ко је Хавијер Милеј и шта чека Аргентину са новим председником.

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке