Читај ми!

Дани Николе Тесле 2023.

10. јул златном бојом уписан је у историју светских великана, јер тада је рођен наш Никола Тесла, уникални човек који је осветлио свет и задивио га, како својим невероватним научним достигнућима, тако и људским квалитетима.

Овогодишња манифестација "Теслини дани", поводом обележавања његовог рођендана  и Дана науке, одржана је од 8 до 11. септембра у Београду, Шапцу и у Сремској Митровици.

На Коларчевом народном универзитету, дводневна конференција окупила је еминентне научнике, професоре и поштоваоце личности и дела нашег генијалног научника из Србије, САД, Аустралије, Мађарске и из других земаља региона, Европе и света. Скуп је отворио Никола Лончар, оснивач и председник Теслине научне Фондације који је изразио задовољство што је на традиционалну манифестацију  дошао Теслин народ из читавог света.
 
Тесли у част, део манифестације  одржан је у Центру за науку у Шапцу, у Средњој техничкој школи Никола Тесла у Сремској Митровици  и  у Манастирима Шишатовац и Петковица. 
 
Урепортажи о својим утисцима говоре чланови Теслине научне фондације и један број веома заслужних људи за ширење свести  о  уникалној личности Николе Тесле и о његовим генијалним изумима.
 
Аутор емисије мр  Мирјана Раичевић Тасић

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу