Читај ми!

Србија на вези

Гости емисије "Србија на вези" у четвртак 28. септембра су Ђорђе Милићевић, министар задужен за координацију активности и мера у области односа Републике Србије са дијаспором и Лидија Радовановић, председник Савеза Срба у Италији.

Са министром Милићевићем сумирамо летње активности министарства, од Видовданског сабора када се у Београду окупило око 270 представника релевантних удружења и организација које окупљају Србе у дијаспори, преко тематских летњих кампова за децу и младе из дијаспоре, све до представљања новог сазива Пословног савета за дијаспору. 
 
О заједници Срба у Италији и о активностима Савеза Срба разговарамо са Лидијом Радовановић. Повод за њен долазак у Београд је отварање изложбе фотографија "Од Балкана до Трентина. Одисеја српских заробљеника током Првог светског рата." у Конаку Књегиње Љубице.
 
Представљамо професора физике на Универзитету Невада у Лас Вегасу Михајла Правицу у одломку из портретне емисије ауторке Тамаре Дрезгић.
 
Из Темишвара дописник Жељко Аџић дочарао нам је део атмосфере са концерта Лепе Брене која у овом граду није наступала од 80-тих година прошлог века. 
 
Уредници емисије су Тијана Паунковић и Душан Жарковић, реализатор Ернестина Глигоријевић.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу