Читај ми!

Моја дедовина

Кристина купила имање и схватила да је то кућа Крстине од пре век и по.

Судбинска прича на екранима у околини Раче Крагујевачке у селу Сепци, која намеће питање "да ли се све случајно дешава у животу?".

"Моја дедовина"

Домаћица нове епизоде серијала Моја дедовина ради у породилишту. На дан обнове и снимања напунила је 29 година. Иако дете из града (Крагујевца) цео живот говори да жели да има своју кућу на селу. Пошто није имала стрпљења да деценијама чека да наследи неку дедовину узела је кредит и почела потрагу за земљом на селу. Када је видела плац са две полусрушене куће у селу своје мајке желела је само то и ништа више. Нико није могао да је одговори. Нико није могао да разуме зашто баш та локација. Кристина брзо сазнаје да је ту пре век и по живела извесна бака Крстина и да је славила исту крсну славу као и она. Иако су је сви наговарали да сруши старију кућу - она то није могла. Када објашњава зашто то не може каже: "Не могу, људи. Као да сам је ја зидала!". Свако померање цигле на њој или скидање греда пропарати кроз сузе и страх да се са кућом нешто не догоди.

"Моја дедовина"

Ова епизода донела је баш то - опасност да се током неверемена кућа сруши, а Кристину је дочекао и догађај за памћење - морала је да у колима породи жену свог брата од ујака који је водио радове на обнови.

Екипа серијала Моја дедовина доживела је несвакидашње искуство, а Кристина је добила прелепу кућицу стару 150 година посвећену једној баки Крстини.

"Моја дедовина"

Домаћини који су изабрани за серијал добијају као помоћ три хиљаде евра, а њихов задатак је да окупе мобу (испомоћ рођака, пријатеља, комшија) како би радови били урађени за три дана (колико је рок).

Серијал Моја дедовина емитује се трећу сезону и једна је од најгледанијих емисија у Србији.

"Моја дедовина"

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу