Читај ми!

Знање имање: Од њиве до трпезе

Да би нам село остало и опстало, на пољопривредним газдинствима производња мора да буде заокружена.

Имања би требало да нам буду модерно опремљена: од мехханизације до припреме производње и складиштења. Како користимо ресурсе које имамо и на који начин долазимо до финалног производа у овој емисији Знања имања говоре:

Екипа Знања имања у рибарењу
Екипа Знања имања у рибарењу

Драгиша Стокић, винар и виноградар из Великог Градишта - зашто је капитал стечен у Италији уложио у производњу вина од домаћих сорти попут “Мораве“ и “Силе"?

Немања Милунов, алас из Рама - како се спаја традиција и туризам у Дунавском бисеру.

Са рибарима
Са рибарима

Славко и Ђорђе Лазаревић из села Кованлук код Краљева - произвођачи јабука, што не продају то прераде у сокове изузетног квалитете.

Славиша Стојковић из села Мала Река подно Јастрепца - добитник награде млади пољопривредник Србије за најбоље пољопривредно газдинство.

Југослава Ђурица са Славишом Стојковићем, село Мала река
Југослава Ђурица са Славишом Стојковићем, село Мала река

Радомир Марчета из села Мали Београд - како вратити квалитетно ћуреће месо на наше трпезе.

Новинари: Драгана Попов, Југослава Ђурица, Љиљана М. Петровић

 

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом