Србија на вези: Јелена Малешевић на недељи моде у Паризу

Јелена је уметник чији су таленат и дело испунили најстоже критеријуме париске модне сцене и стручњака, јер друга мерила и услови за учешће на највећем светском модном догађају не постоје! Њена ревија је била једна од најзапаженијих на недељи моде у граду светлости...

Да уметност превазилази простор и време потврђују Јеленина уметничка дела јер се у њеним визијама преплићу прошлост, садашњост и будућност. Док као дипломирани археолог инспирацију налази у најраскошнијој праисторијској култури, као уметник комуницира са универзумом и неким далеким светом научне фантастике.

За њене креације кажу да су монументалне и да више подсећају на скулптуре него на одевне предмете.  У протеклих годину дана моделе Јелене Малешевић видела је публика од Дубаија и Њу Делхија до Мајамија и Лос Анђелеса! Почетком марта учествовала је на највећем модном догађају на свету, Париској недељи моде.

Париски fashion week је најпосећенији догађај у Француској, испред сајма аутомобила и Ролан Гароса. Француска федерација моде која је део Министарства индустрије је најстарија и најзатворенија институција ове врсте у свету. Њени стручњаци су годинама анализирали све недеље моде у свету да би изабрали две земље из Европе (једна је Србија) и две из Азије, да буду део званичног програма.
Ово је изванредан успех за Јелену Малешевић и српске дизајнере као и за тим Serbian fashion week-а јер нису одустајали од остварења сна.

Уредник емисије Тамара Дрезгић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво