Србија на вези: Јелена Малешевић на недељи моде у Паризу

Јелена је уметник чији су таленат и дело испунили најстоже критеријуме париске модне сцене и стручњака, јер друга мерила и услови за учешће на највећем светском модном догађају не постоје! Њена ревија је била једна од најзапаженијих на недељи моде у граду светлости...

Да уметност превазилази простор и време потврђују Јеленина уметничка дела јер се у њеним визијама преплићу прошлост, садашњост и будућност. Док као дипломирани археолог инспирацију налази у најраскошнијој праисторијској култури, као уметник комуницира са универзумом и неким далеким светом научне фантастике.

За њене креације кажу да су монументалне и да више подсећају на скулптуре него на одевне предмете.  У протеклих годину дана моделе Јелене Малешевић видела је публика од Дубаија и Њу Делхија до Мајамија и Лос Анђелеса! Почетком марта учествовала је на највећем модном догађају на свету, Париској недељи моде.

Париски fashion week је најпосећенији догађај у Француској, испред сајма аутомобила и Ролан Гароса. Француска федерација моде која је део Министарства индустрије је најстарија и најзатворенија институција ове врсте у свету. Њени стручњаци су годинама анализирали све недеље моде у свету да би изабрали две земље из Европе (једна је Србија) и две из Азије, да буду део званичног програма.
Ово је изванредан успех за Јелену Малешевић и српске дизајнере као и за тим Serbian fashion week-а јер нису одустајали од остварења сна.

Уредник емисије Тамара Дрезгић

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено