У клинчу

Омиљене јунаке из прве сезоне Аљошу, Вању, Филипа, Искру, Симкета, Теу, Милицу, бака Анку и породицу Ковач гледаћемо у нових 30 епизода, радним данима на Првом програму РТС-а, од 20ч. Свако од њих наставља да се бори у рингу за своје снове, али и са сопственим слабостима и бројним новим препрекама.

Иако смо Аљошу и Искру на крају прве сезоне оставили на почетку срећне везе, изненадни повратак бивше Аљошине девојке Тее са студија у Милану, унеће немир и напетост у овај однос. Након великог музичког хита, Аљошина каријера добија свој заслужени замах, али бројни љубавни и породични проблеми, као и криза самопоуздања и креативности ставиће га на својеврстан тест.

"У клинчу"

И остале чланове Аљошине екипе чекају бројни изазови у новим епизодама: након што су постали равноправни пословни партнери, сестра и брат, Вања и Филип, мораће да се суоче са бројним проблемима ове сарадње; Симке, који се још увек није сасвим опоравио од личних крахова из прве сезоне, пролазиће жестоку битку са самим собом, али и са проблемима који се тичу вољене бака Анке; напослетку, повратак Мире и Веље Ковач из бање у којој је Веља био на опоравку након инфаркта и драме око клуба Велтер, донеће нови, идиличан почетак за њихов брак, само да би их нове околности поново бациле у ринг. И, наравно, генератор енергије и драме – њихова млађа ћерка Милица, учиниће све да им се животи не врате у нормалу.

"У клинчу"

1. епизода: Теа је дошла на распуст из Милана у Београд и, на изненађење Аљоше и остатка екипе, појавила се на журци отварања реновиране кафане Нови Трст. Теин изненадни повратак уноси хаос у Аљошин емотивни живот и то након што је коначно његова веза са Искром постала званична. На журци отварања реновираног Трста изненађења чекају и остале чланове Аљошине екипе.

"У клинчу"

У улози Аљоше појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић – Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Сергеј Трифуновић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, Анастасиа Мандић, Владан Гајовић...

"У клинчу"

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио 2. сезоне потписују Иван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић. Редитељи су Небојша Радосављевић, Данило Бећковић и Љубомир Божовић.

"У клинчу"

Екипу серије чине и директори фотографије Бојана Андрић Ђорђевић и Страхиња Марковић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић, Алекса Парезановић и Милош Ачански, композитор Александар Ранђеловић, сценографи Дамјан Параносић и Павле Нешовић, костимографи Милица Терзић и Ружица Буквић, дизајн звука Дане Влаисављевић.

Директор серије је Павле Стевановић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво