Читај ми!

Породична мрежа: Емоције

Како се породице суочавају са савременим изазовима одрастања и родитељства? Шта се променило за нове генерације, а шта је остало исто као раније? Да ли је данас теже бити дете, односно родитељ, него некада? Нека су од питања на која тражимо одговор у 11 наставака серијала "Породична мрежа".

Водитељ и сценариста серије психолог Ана Мирковић истиче: "Серија Породична мрежа је наш одговор на тренутак у коме живимо. Иако имамо толико уређаја који служе да нас повежу осећамо да смо удаљени једни од других. Сами смо чак и када смо окружени људима јер уместо да се гледамо у очи гледамо у екране. Не питамо се више како смо јер све сазнамо путем друштвених мрежа. Познајемо се али колико се заправо знамо. Овом серијом желимо да мотивишемо породице да причају о темама које могу бити и велике и мале али не смеју бити табу. Колико год да је ово време донело неке нове канале комуникације најзначајније вредности су оне које одувек важе, а то су отворен разговор, разумевање и подршка. Породична мрежа - јер у времену у ком имамо толико много друштвених мрежа најважнија је она коју стварамо у породици."

У првој епизоди под називом "Емоције" породице Прокић и Дашић наводе колико емоције боје сваки тренутак наших живота. Деле са гледаоцима како се носити са емоцијама, постоје ли неке емоције које људи воле да крију и шта је то терор среће.

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, продуцент Биљана Даутовић, дизајнер звука Предраг Стаматовић, монтажер Марко Вујовић, директор фотографије Сима Димитрић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво