Кинески чај: Кључање воде и припрема чаја

Кина је домовина чаја. Кинези су први почели да употребљавају ову зимзелену биљку пре више од 3.000 година у провинцији Сичуан.

Полако је чај почео да се пије у целој Кини, која је створила јединствену културу и култ чаја. Прича о историји ове корисне и здраве биљке говори о цивилизацији и наслеђу, чије плодове данас и ми умногоме користимо.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом