РТС Лаб: Шта једемо сутра

Према Уједињеним нацијама, до 2050. године на нашој планети ће бити скоро десет милијарди људи. Како не би било гладних, производња хране морала би да се повећа за 70 одсто.

Климатске непогоде из године у годину доводе до смањења приноса усева и ресурси планете су исцрпљени, па се поставља питање шта ћемо јести у будућности?

У припремању јела се све више примењују поступци који се играју молекулима хране. Како се развија молекуларна гастрономија и где се њена знања могу примењивати – у емисији сазнајемо од нашег саговорника директно са Јужног пола!

Гост у студију РТС Лаба је проф. др Драган Станојевић са Пољопривредног факултета.

Емисију је припремио и водио Виктор Маневић.

Уредник емисије је Јована Џамбић.

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса