Кинески чај: Туђина и Домовина

Кина је домовина дрвећа чаја. Кинези су први почели да употребљавају ту биљку. Пре више од 3000 година, гајили су и пили чај у провинцији Сичуан. Вештина гајења чаја полако се ширила по целој Кини, која је створила јединствену културу и култ те корисне и здраве биљке, чије плодове и ми данас умногоме користимо.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом