РТС ординација: 7ц, ем. 9

РТС Ординација и овога пута доноси занимљиве и корисне савете и приче.

У студио долази породица која је добила четвроке, дакле четри бебе истовремено, а откриће како је изгледала њихова борба. Од фармацеута ћемо научити шта се све може користити против затвора и на крају ће лекар разјаснити како треба да изгледа правилан пост, али и у каквој је вези са такозваним базним и киселим стањем организма.

У првом делу емисије "Моја борба" Марија и Ђорђе Гаћеша откриће како су одједном добили 4 ћерке, колико је било проблема, како су их превазишли, колико је тешко организовати дневне обавезе са 4 бебе и друге занимљивости из њиховог живота. У студију ће бити цела породица - четворке Ирис, Инда, Ирина и Ина, њогова старија сестра Искра и наравно њихови родитељи.

У рубрици "Моја апотека" биће речи о препаратима против затвора. Магистар фармације Андријана Цвијетиновић разјасниће који чајеви могу изазвати столицу, како користити уља у те сврхе, да ли су лаксативи безбедни за коришћење и још много тога корисног.

У "Ординацији" ће гост бити др Драган Иванов, специјалиста интерне медицине. Он ће објаснити како настаје такозвано кисело стање организма које је подлога за разне здравствене проблеме, да ли треба узимати соду бикарбону сваког јутра како би се вратило базно стање, која храна утиче позитивно, како треба да изгледа правилан пост и какав утицај има на здравље.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара