Нахранити Аустралију: Храна сутрашњице

За многе људе, органска или дивља храна је најбољи и најздравији избор. Међутим, 2050. године, када Аустралија буде имала четрдесет милиона становника, биће потребни све одрживији начини за узгој хране.

Кувар Пол Вест, професорка и дијететичарка Клер Колинс и доктор Ноби Леонг путују Аустралијом како би се упознали са узгајивачима и научницима који, захваљујући најновијој технологији, храну чине здравијом.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом