Читај ми!

Образовно огледало Живот од чоколаде

Може да да енергију и промени расположење. Њено име потиче од астецке речи "шоколатл", а у већини језика је женског рода. Може да буде крцкава, млечна, пенушава, свиленкаста, бела и црна. Мами мирисом, после неколико секунди топи се у устима, а мозак почиње да лучи хормоне среће.

Да ли је потреба за чоколадом ствар културе или психолошке природе? Како се праве најскупље чоколаде на свету и ко ужива у њима? Колико и које чоколаде треба јести, како препознати добру чоколаду, да ли је црна боља од млечне и многе друге тајне откриће вам мајстори и дегустатори.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се